Sveriges klart roligaste energijobb.

VVS-ingenjörer till Göteborg och Gävle.

Vi söker dig som är en VVS-ingenjör med kommunikativ förmåga och som vill arbeta med projektering och utveckling av Energy Machines integrerade energisystem. Drivs du av nyfikenhet och har förmågan att gå framåt är det dig vi söker.

I tjänsten som VVS-ingenjör kommer din kommunikativa kompetens väl till pass i tekniska diskussioner och utvecklande projekt. Med erfarenhet av självständigt arbete och förmågan att driva effektiva projekt blir du en viktig resurs i ett expansivt företag med en unik position på marknaden.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta på vårt kontor i Göteborg eller Gävle med ansvar för utredningar i fastighetsprojekt, energiberäkningar, projektering och CAD-ritning. Du kommer att ta fram tekniska handlingar för integrerade rörsystem, värme, kyla och ventilation. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Jobbet innebär frihet med stort ansvar och uppbackning av såväl juniora som seniora ingenjörer i ett arbetsklimat präglat av lagarbete och framåtanda. Teknikenheten drivs av att leverera hög kvalitet till kunder inom sjukhus, bostäder, kommersiella fastigheter och industri.

Dina styrkor
Du bör vara civilingenjör eller ha annan relevant eftergymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet inom VVS-branschen. I dag arbetar du självständigt med projektering som konsult eller med arbetsledning hos en entreprenör. Du har direktkontakt mot beställare, konsulter samt entreprenörer och trivs med denna inriktning på din tjänst.

Som person är du nyfiken på att lära dig nytt och delar gärna med dig av din kunskap och din erfarenhet till kollegor. Du trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.

Vi erbjuder
Vill du vara en del av Energy Machines framgång? Har du ett starkt engagemang för teknisk utveckling? Gillar du samarbete, är lösningsfokuserad och blickar du framåt hellre än att vara traditionell? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vi är inte störst. Hos oss ligger storheten i möjligheten att vara med och skapa framtidens samhälle. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som vill vara med och utveckla unika energilösningar för hållbar fastighetsdrift och som är ett konkurrenskraftigt alternativ till fjärrvärme och fjärrkyla. Vi sätter stort värde på kunskapsutbyten och hoppas kunna lära lika mycket av dig som du kommer att lära dig av oss.

Välkommen med din ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till mail jens.termen@energymachines.com. Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta projektchef Jens Termén på tfn 0732-55 00 59.

Om Energy Machines
Energy Machines erbjuder marknaden teknikledande kompetens och energioptimerade produkter som sänker fastigheters energiförbrukning. Vi hjälper fastighetsägare att möta hyresgästernas krav på en hållbar fastighetsdrift med låg miljöpåverkan. Med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten, mark och interna laster till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten, skapar vi bästa möjliga resultat med en helhetssyn på fastighetens unika förutsättningar.

Energy Machines är i ett expansivt skede där stark tillväxt präglar ett effektivt företag med snabba beslutsvägar och en organisation där alla medarbetare bidrar till vår och våra kunders utveckling. Vi är etablerade i Umeå, Sundsvall, Gävle (HK), Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kunder finns inom landsting, bostäder, kommersiella fastigheter och industri.

Spontanansökan