Sveriges klart roligaste energijobb.

Regionsäljare till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi söker dig som har förmågan att bearbeta och utveckla affärer och som vill arbeta med försäljning och marknadsföring av Energy Machines integrerade energisystem. Är du kundorienterad och har förmågan att utveckla långsiktiga relationer är det dig vi söker.

I tjänsten som regionsäljare kommer din höga affärskompetens väl till pass i mötet med ledande befattningshavare. Med tidigare erfarenhet av fastighets- och förvaltningsbranschen blir du en viktig resurs i ett expansivt företag med en unik position på marknaden.

Ditt uppdrag
Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö med ansvar för bearbetning och utveckling av affärer inom ramen för integrerade energisystem och med rapportering till regionchefen. I mötet med ledande företag i branscherna fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt tekniska konsultbolag kommer din höga produktkännedom och din affärskompetens att vara avgörande. Uppdraget omfattar även support till produktchef, produktspecialister samt projektchef i kund- och leverantörskontakter, avtal samt projekt- och orderadministration.

Dina styrkor

Du bör ha erfarenhet av sälj och affärsverksamhet mot fastighets- och förvaltningsbranschen samt deras rådgivande konsulter. Har du dessutom produkterfarenhet av värmepumpar, kylmaskiner och ventilationssystem ser vi det som ett plus. Du har eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, teknik och försäljning, samt goda datakunskaper och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och kundorienterad med en kommersiell läggning och utpräglad servicekänsla.

Vi erbjuder
Vill du få möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt i Sverige och internationellt? Ser du samarbete som en självklarhet och är strukturerad, noggrann samt ansvarstagande? Har du förmågan att skapa långsiktiga relationer och bygga nätverk? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande kunder i ett företag som har drivet att gå framåt.

Vi tillämpar goda löneförmåner med fast grundlön och bonus samt erbjuder tjänstebil, och förmånliga försäkringar.

Vi är inte störst. Hos oss ligger storheten i möjligheten att vara med och skapa framtidens samhälle. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som vill vara med och utveckla unika energilösningar för hållbar fastighetsdrift och som är ett konkurrenskraftigt alternativ till fjärrvärme och fjärrkyla. Vi sätter stort värde på kunskapsutbyten och hoppas kunna lära lika mycket av dig som du kommer att lära dig av oss.

Välkommen med din ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till mail jens.termen@energymachines.com. Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Jens Termén på tfn 0732-55 00 59.

Om Energy Machines
Energy Machines erbjuder marknaden teknikledande kompetens och energioptimerade produkter som sänker fastigheters energiförbrukning. Vi hjälper fastighetsägare att möta hyresgästernas krav på en hållbar fastighetsdrift med låg miljöpåverkan. Med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten, mark och interna laster till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten, skapar vi bästa möjliga resultat med en helhetssyn på fastighetens unika förutsättningar.

Energy Machines är i ett expansivt skede där stark tillväxt präglar ett effektivt företag med snabba beslutsvägar och en organisation där alla medarbetare bidrar till vår och våra kunders utveckling.

Energy Machines är etablerade i Umeå, Sundsvall, Gävle (HK), Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra kunder finns inom landsting, bostäder, kommersiella fastigheter och industri.

Skicka din ansökan.